Купуй онлайн

5 різдвяних блюд із вівсянки

Різдво – це час для смачної їжі та святкових традицій. І вівсянка, як не дивно, може бути основою для багатьох різдвяних страв, які не лише смачні, але й корисні. Ось п’ять рецептів, які варто спробувати:

Різдвяна вівсянка з яблуками та корицею

Інгредієнти:

    – 1 склянка вівсяних пластівців “Ніжні” ТМ “Добродія”

    – 2 склянки молока

    – 1 яблуко

    – 1 ч.л. кориці

    – 1 ст.л. меду.

    Приготування:

    Варіть вівсянку на молоці. Додайте нарізане кубиками яблуко, корицю та мед. Продовжуйте варити до готовності.


    Вівсяні млинці з гарбузом

    Інгредієнти:

    – 1 склянка перемелених до стану муки вівсяних пластівців “Ніжні” ТМ “Добродія”

    – 1/2 склянки гарбузового пюре

    – 1 яйце

    – 1/2 склянки молока

    – 1 ч.л. розпушувача

    – спеції за смаком.

    Приготування:

    Змішайте всі інгредієнти до однорідної маси. Смажте млинці на гарячій сковороді з обох боків до золотистого кольору.


    Запечена вівсянка з журавлиною та горіхами

      Інгредієнти:

      – 2 склянки вівсяних цільнозернових пластівців №1 ТМ “Добродія

      – 1/2 склянки журавлини

      – 1/4 склянки горіхів

      – 2 склянки молока

      – 2 яйця

      – 1/4 склянки меду.

      Приготування:

      Змішайте всі інгредієнти у великій мисці. Вилийте суміш у форму для запікання та випікайте при 180°C протягом 30-35 хвилин.


      Вівсяні кекси з родзинками

        Інгредієнти:

        – 1 склянка вівсяних пластівців “Ніжні” ТМ “Добродія”

        – 1 склянка борошна

        – 1/2 склянки цукру

        – 1/2 склянки родзинок

        – 1 яйце

        – 1 ч.л. розпушувача

        – 1/2 склянки молока.

        Приготування:

        Змішайте всі інгредієнти. Розкладіть тісто по формочкам для кексів та випікайте при 180°C протягом 20-25 хвилин.


        Різдвяний вівсяний напій з медом та спеціями

        Інгредієнти:

        – 1 склянка вівсяних пластівців “Ніжні” ТМ “Добродія”

        – 4 склянки води

        – 2 ст.л. меду

        – спеції за смаком (кориця, гвоздика, імбир).

          Приготування:

          Залийте вівсянку водою та варіть до готовності. Процідіть, додайте мед та спеції, розмішайте та подавайте гарячим.

          Ці рецепти принесуть святковий настрій та теплоту вашому різдвяному столу.

          Смачного та щасливих свят з ТМ “Добродія”!