Смак та користь наших пластівців забезпечує унікальна технологія, яка складається з 7 етапів:⠀
1. Очищення: відібране зерно проходить кілька ступенів очищення від сторонніх домішок за розміром, вагою, кольором, а також метало-магнітний контроль, щоб упевнитися, що немає сторонніх включень.
2. Лущення: чисте від сторонніх домішок зерно лущиться – тобто відділяється квіткова плівка від зерна. Ступінь очищення 99,97%, що гарантує відсутність грубого лушпиння та плівки у вашій тарілці.
3. Шліфування: на цьому етапі ядро зерна стає гладеньким, ніжним та потім передає свою корисну ніжність у готових стравах .
4. Гігротермічна обробка: щадне пропарювання зерна артезіанською водою та теплова обробка для ліквідації бактерій (знищуються ферменти ліпази та пероксидази). В результаті наша продукція має гарний смак та приємний аромат, не втрачає своїх корисних властивостей п͟р͟о͟т͟я͟г͟о͟м͟ ͟1͟5͟ ͟м͟і͟с͟я͟ц͟і͟в͟!
5. Нарізка зерна: для вашої зручності зерно сортується за розміром та калібрується по довжині, зернинка до зернинки.
6. Плющення: етап на якому зерно перетворюється на ваші улюблені пластівці Добродія. Для цього воно проходить додаткову термічну обробку, повторне пропарювання, плющення зерна та відділення битих пластівців для одержання ніжної однорідної структури.
7. Автоматичне фасування пластівців у різноманітну упаковку, щоб дати нашим покупцям можливість вибрати найбільш зручний для вас формат – чи то це картонна упаковка вагою 700, 500 грамм, чи то плівка по 400 грамм.
Використання унікальної технології обробки та виробництва пластівців Добродія на найкращому світовому обладнанні Bühler (Швейцарія), гарантує що до вашого столу потрапляє якісна вівсянка на рівні міжнародних стандартів.
Ми не використовуємо штучних добавок та підсилювачів смаку. Добродія – їжа без хімії, натуральний смак дарований природою!
Смакуйте на здоров’я! Ваша Добродія!